رئیس اداره بیماریهای منتقله از حیوان به انسان وزارت بهداشت:
🔹مردم دام را از مراکز مجاز و تحت نظر سازمان دامپزشکی تهیه کنند. اگر ذبح دام بهصورت غیر بهداشتی، در منازل انجام شود، احتمال ابتلا به بیماریهایی مانند تب خونریزیدهنده کریمه کنگو وجود دارد.
🔹عامل اصلی انتقال این بیماری، کنهای به نام «کنه هیالوما» است که در مناطق مختلف کشور وجود دارد. این کنه روی بدن دام قرار گرفته و از آن خونخواری میکند. دامی که توسط این کنه آلوده شده، ممکن است حامل ویروس کریمه کنگو باشد.
🔹گوشت دام ذبحشده، باید حداقل ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری شود تا ویروسها از بین بروند.
#شهرمن_اردکان
ثبت دیدگاه